logo-01Logo

Bij RR Producties krijgt u een logo op maat. Samen met u kijken we naar uw wensen en vanuit daar starten we met een aantal ontwerpen. Daarna kiest u een logo uit en wordt het ontwerp verder uitgewerkt. Op deze manier krijgt u een logo dat past bij u en uw bedrijf. Het logo wordt geleverd in alle gewenste bestandformaten.

 

 


visitekaartje-01Visitekaartjes

Een aantrekkelijk visitekaartje is erg belangrijk. Om voor u een goed visitekaartje te kunnen leveren kijken wij naar de huisstijl van uw bedrijf. Daarop baseren wij uw visitekaartje. Wilt u een creatief visitekaartje? Geen probleem! Op deze manier zal uw visitekaartje bij vele mensen in het zicht vallen.

 

 


flyer-01Flyer

Om uw bedrijf of evenement te promoten kunt u gebruik maken van flyers. Elke flyer is uniek en kan in de volgende formaten geleverd worden: enkelzijdig of dubbelzijdige, A4 of A5, creatief of strak, alles is mogelijk. Als u zelf geen idee heeft hoe uw flyer zich moet uit, dan kunnen wij u verder helpen.

 

 


pakket-01Huisstijl pakket

Als uw een volledige huisstijl wilt bent u in goede handen. Bij een huisstijl leveren wij: logo, visitekaarten, nieuwsbrief en andere uitingen. Naast de geleverde huisstijl kunt u ook een combinatie maken voor een promitiefilm voor uw bedrijf.