video-01

RR Producties bied verschillende visuele diensten aan. Wat dacht u van een bedrijfsvideo of impressie video? Het kan allemaal voor uw verwezenlijk worden. Wilt u ook een eigen film.. in welke vorm dan ook? Neem dan contact op. Mail of bel 06-52698704 en kijk wat RR Producties voor u kan betekenen.

 

 

Hier vind uw een overzicht van verschillende projecten op het gebied van audiovisual. Van concept tot content.

Camjo

Voetbalclub VV Schalkwijk bestaat 70 jaar en viert dat door een wedstrijd te spelen tegen het RTL7 Sterrenteam.

Het item is gemaakt voor Omroep Houten tijdens het 70 jarig bestaan van de voetbalclub VV Schalkwijk.


Aftermovie van Huisvrouwen bestaan niet.

Voor de online kanalen van de film Huisvrouwen bestaan niet heb ik een aftermovie gemaakt van de premiere. Tijdens deze werkzaamheden ben ik te werk gegaan als camjo.


Portret

‘De Kracht van Floortje Mackaij’ is een productie voor RTV Utrecht.

Floortje Mackaij is een Nederlandse wielrenster die sinds 2015 rijdt voor Liv-Plantur team. Eind 2013 liep ze stage bij deze ploeg waarna ze een contract kreeg. Omdat Floortje Makaij uit Woerden komt (provincie Utrecht) maakte ik een portret over haar.


Sledge Hockey bij de Amsterdam Huskies.

Sledge Hockey bij de Amsterdam Huskies is een productie voor Hogeschool Utrecht. Bij de Amsterdam Huskies spelen mensen met een beperking het spel ijshockey op geheel eigen wijzen. Sledgehockey heet deze sport. Speler Jurian verteld over zijn ervaring in het team.


Music

`Rage – Dag zonder boodschap’ is een videoclip voor Nederpopgroep Rage.

Een nieuwe nederpopgroep die het gevoel van begin jaren 80 opnieuw wil laten beleven. Dag zonder boodschap is de tweede singel van de band.


‘Rage – Mooiste vrouw’is een videoclip voor de nederpopgroep Rage.

‘Een prachtige clip bij een gevoelig nummer’ aldus de bandleden van Rage. Het is de vierde singel van de band.


More

De horror tandarts is een productie voor een escape room.

Griezelen van de tandarts dat is een nachtmerrie voor velen. In Brabant staat een escape room waar de tandarts een grote rol in speelt. Schrik niet van deze enge griezel..